Virksomheder bruger årligt milliarder på stressramte medarbejdere og livsstilssygdomme. Danske virksomheder kan med de rette tiltag både hjælpe og forebygge mange tilfælde af stressramte medarbejdere. Både små og store tiltag kan være med til at sikre en bedre medarbejdertrivsel og en bedre hverdag i virksomheden. Og øge indtjeningen i virksomheden.

Men hvordan opdager du, som medarbejder eller leder de små tegn på mistrivsel og får stoppet den onde spiral ordenligt i tide? Medarbejderne skal drages med i prosessen og have ejerskab over den daglige trivsels i virksomheden.

Christian Aagaard fra Zubstral og Maibrit Kronborg fra Kronborg Velvære er begge enige om, at meget kan og bør gøres for at skabe et bedre arbejdsmiljø og en bedre hverdag for rigtig mange danskere. Dagens to spændende eksterne oplægsholdere kom med både fakta og gode råd.

>> gratis online stress-test

>> Sound of Bornholm – app til meditation og mindfullness (link til download – findes også i gratis udgave)

Christian og Maibrit pointerer, at vi alle (både medarbejdere og ledelse) skal blive bedre til at sætte ord på de ting vi ser og føler (uden at der går ‘rundbordspædagogik i den). For ingen i virksomheden er tankelæsere og kan gætte sig til, hvilke ting andre går og tumler med. Om det så er personlige problemer, små konflikter på arbejdspladsen eller noget helt tredje, er det vigtigt at få åbnet op og talt sammen.

Erhverv-6000 takker for et rigtig godt netværksmøde og gode input. Gik du glip af dagens oplæg kan du kontakte Christian og Maibrit for et uforpligtende møde på hhv. tlf. 30760579 (Christian) og 26297938 (Maibrit)

Næste møde i Erhverv-6000 er tirsdag d. 23 februar, hvor Niels Søholt fra ST Idustriservice vil fortælle om deres erfaringer fra offshore-branchen og vindmølleindustrien.

Vil du gerne være med som gæst, så meld dig til her – det er gratis at deltage og vi giver morgenmaden.