Erhverv 6000 invitere alle interesseret til gratis morgenmøde om persondataforordningen tirsdag den 6. marts kl 7:45 til 10:00.

Facebook-persondata

Har din virksomhed styr på de nye regler ang. persondataforordningen? Eller har I brug for en gennemgang der er til at forstå og let at forholde sig til?? Så kom til gratis morgenmøde på Restaurant Marinaen, Kolding Syd (Skamlingvejen 5 – 6000 Kolding ) den 6. marts. Erhverv 6000 invitere alle interesseret til gratis morgenmøde.

Den 25.5.2018 træder persondataforordningen i kraft, og vi skal alle som virksomhedsejere have styr på vores data, da bøderne er store, hvis vi ikke kan dokumentere, at vi har styr på tingene. Både i forhold til vores ansatte, vores kunder og tidligere forbindelser. Et af de overordnede principper i den ny forordning er ” retten til at blive glemt “. Charlotte Szocska vil komme med sit bud på, hvor du som virksom skal starte. Hun vil gennemgå en tjekliste og fortælle hvor langt it-firmaerne er med at lave databehandleraftaler, som vi alle skal have på vores it-underleverandører.

Foredraget er nede på jorden, praktisk anvendeligt og alle kan stille spørgsmål fra deres virksomhed, så det bliver så brugbart som muligt.

 

Det er muligt at ankomme fra kl 7:45, hvor vi starter med morgenmad og slutter kl 10:00. I pausen er der mulighed for at netværke med medlemmerne af Erhverv-6000 samt de øvrige deltagere.

Arrangementet er gratis, men tilmelding er nødvendig i forhold til forplejning og pladser. Afbud/sidste tilmelding senest fredag 2/3 kl 10

For yderligere information kontakt formanden Lars Nielsen på bestyrelsen@erhverv-6000.dk

 

Tilmelding

 

Tilmeldingen er lukket.

 

Tilmeldte

[cfdb-table form=”Tilmelding til persondataforordningen” show=”your-name,your-firm” hide=”your-email” role=”Anyone” permissionmsg=”true” headers=”your-name=Navn,your-firm=Virksomhed” style=”width: 100%”]