Så ring til Lars fra MyreExpressen… 

Lars fra MyreExpressen holdte i går oplæg ved Erhverv-6000’s netværksmøde. Her blev vi klogere på forskellige skadedyr og bekæmpelsen af dem. Hvad vi som almindelig forbruger kan gøre for både at holde øje med forskellige skadedyr og selv gøre for at holde dem ude af huse og hjem.

Det er vigtigt at lade de forskellige tiltag virke: at man ikke “gør rent” efter behandlingen, da dette vil fjerne bekæmpelsen igen. Når vi taler myrer, så er det selve boet der er interessant – men der hvor myrene kommer op er ikke altid samme sted hvor boet er. Boet kan faktisk være i en afstand af 12 meter væk og i en dybde på 1-2 meter!

Myren er et nyttedyr som spiser andre insekter og holder dem på afstand, men derfor er de stadig trælse indenfor i vores eget hjem. Det der tiltrækker dem er slik, sukker og andre søde sager – så skal de holdes ude, er det vigtigt, at de ikke let kan få adgang til dette.

Vidste du…? De orange myrer kan spises og smager af appelsin (hvad du kan blive udsat for, hvis du besøger en af de fine restauranter)

Udover bekæmpelse af myrer så holde MyreExpressen også muldvarpe, hvepse, rotter, mus og mår på afstand.

Læs mere om MyreExpressen på www.myreexpressen.dk